ACADEMIE

Welkom bij ANNA STROEVEN PMU Studio & Academy – dé plek waar expertise in permanente make-up en persoonlijke trainingen samenkomen.

Met haar jarenlange ervaring en expertise zal zij haar kennis met jou delen en haar passie voor dit vakgebied overdragen. Als een PMU expert kent zij alle ins en outs van deze prachtige techniek en is zij vastberaden om jou te begeleiden in deze reis naar professioneel succes.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van powderbrows wil leren, of een ervaren professional die zijn/haar vaardigheden wil verbeteren, bij Anna kun je terecht voor een cursus op maat. Met haar persoonlijke aanpak zorgt zij ervoor dat je de juiste technieken en kennis opdoet om zelfverzekerd aan de slag te gaan met powderbrows.

Anna hecht veel waarde aan kwaliteit en werkt alleen met hoogwaardige producten en materialen. Daarnaast blijft zij zichzelf continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de permanente make-up wereld. Zo ben je verzekerd van een cursus die voldoet aan de hoogste standaarden en technieken.


Kies voor kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht bij ANNA STROEVEN PMU Studio & Academy.

POWDERBROWS
BASISOPLEIDING

POWDERBROWS
MASTERCLASS