Meet: Anna

Permanente make-up expert en Dmtbeauty trainer.

Mijn naam is Anna Stroeven, 35 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Purmerend. Ik ben een gepassioneerde expert op het gebied van powderbrows. Met mijn jarenlange ervaring en toewijding voer ik verschillende behandelingen uit om jouw unieke uitstraling te versterken en je zelfvertrouwen te vergroten

Als specialist in powderbrows begrijp ik hoe belangrijk het is om de perfecte vorm en kleur te creëren die bij jouw gezicht en persoonlijkheid passen. Met mijn expertise en oog voor detail zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen er altijd natuurlijk en verzorgd uitzien. Naast powderbrows bied ik ook andere permanente make-up behandelingen aan, zoals eyeliner en lip blush. Ik werk altijd met hoogwaardige producten en volg de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt.

Naast mijn werk als expert in permanente make-up, ben ik ook trots om te delen dat ik naast mijn succesvolle salon ook opleidingen geef aan zowel ervaren professionals als beginnende studenten. Ik geloof sterk in het delen van mijn kennis en ervaring om anderen te helpen groeien in hun carrière.

Tijdens mijn opleidingen deel ik niet alleen mijn technieken en geheimen, maar ook mijn passie en enthousiasme voor dit vak. Ik geloof dat het belangrijk is om een ondersteunende en inspirerende omgeving te creëren waarin studenten kunnen groeien en hun eigen stijl kunnen ontwikkelen. Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes in de wereld van permanente make-up.

Liefs,
Anna

THAT FEELING WHEN SOMEONE TELLS YOU THAT YOU INSPIRE THEM

PMU TRAINER

COACHING TRAJECT - Demet Özer

Tijdens een halfjaar traject met Demet ben ik 1:1 getraind om basis en masterlass trainingen in het PMU vak te geven. 

FINE LINE TATTOOS

COMING SOON

Permanente make-up specialiste

DMT Beauty - Demet Özer

Bij Demet heb ik 1:1 training gekregen voor Powder Brows en Lippigmentatie. Haar natuurlijke stijl van zetten pas ik toe op al mijn behandelingen.

Permanente make-up specialiste

PMU Academie - Irma Hulscher

Daar heb ik o.a. tekenles gehad van Marianne Snoek, waar ik heb leren tekenen met mijn rechter hersenhelft i.p.v. mijn linker (ook wel de Betty Edwards methode genoemd). Door deze methode heb ik leren waarnemen, wat ik heel goed kan toepassen in mijn werk.

Medische pigmentatie

(Dermatografie) - Lisa Lefever - Clinic Lefever

Voor het behandelen van littekens en camoufleren van Vitiligo, wijnvlekken, etc. ben ik opgeleid door Lisa Lefever. Zij is gespecialiseerd en heeft jaren ervaring in het vak.

Areol 3D tattoo

Stacie Rae Weir

Voor de Areola (tepelhof) ben ik opgeleid door de beste Tattoo artiest: Stacie Rae Weir. Zij woont in Los Angeles en is een Award winnares voor de Areola 3D tattoo.