POWDERBROWS | BASISOPLEIDING

ZONDER ERVARING

Ben je geïnteresseerd in het leren van permanente make-up, specifiek gericht op de populaire techniek van powderbrows? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een ervaren trainer en expert in powderbrows.

Tijdens de opleiding zullen we de theoretische aspecten doornemen, zoals de basisprincipes van permanente make-up en de regels en richtlijnen van de GGD. Daarnaast leer je ook de techniek van browmapping, waarmee je de perfecte vorm en symmetrie voor de wenkbrauwen van je klanten kunt bepalen.

Naast dat is praktijkervaring ook een onderdeel. Onder mijn toezicht zul je tijdens de opleiding maar liefst twee behandeling uitvoeren, waarbij je de geleerde technieken in de praktijk brengt. Ik zal je begeleiden en feedback geven om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken en vaardigheden ontwikkelt. Het model die wij op dag drie in de middag uitvoeren, behandelen wij nogmaals tijdens een terugkomdag 6-8 weken later. 

Je krijgt een starterskit van DMT beauty (t.w.v. €545) erbij. Hierin zit o.a. meerdere pigmenten, mircobrusjes, browmapdraad en nog zoveel meer 😉 Dat houdt in dat je direct aan de slag kan na het afronden van de opleiding. 

Dus, als je klaar bent om je passie voor permanente make-up te volgen en een nieuwe carrière te beginnen, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn basisopleiding. Je hebt geen ervaring in de beautysector nodig, alleen de wil om te leren en te groeien. Ik kijk ernaar uit om je te helpen je dromen waar te maken als PMU-specialist!

Extra informatie

 • Inclusief:
  • Starterskit van DMT beauty twv € 545,-
  • Uitgebreid theorieboek 
  • Lunch (dag 1 t/m 3)
  • Support na afronden opleiding
  • Certificaat
  • Foto’s maken en leren bewerken
 • Model dag 3 (in de middag) zelf regelen
Een toestel is niet inbegrepen. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. 

€ 2500 excl. BTW

€ 3025 incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
Aanbetaling van de opleiding is €400 incl. btw

DAG 1

BASISOPLEIDING

09:30 uur: Ontvangst 
10:00 uur: Theorie
12:00 uur: Lunch (wordt verzorgd)
13:00 uur: Demonstratie 
15:30 uur: Browmapping
17:30 uur: Einde dag 1

 

Dag 2

BASISOPLEIDING

09:30 uur: Ontvangst
10:00 uur: Kleurenleer
12:00 uur: Lunch (wordt verzorgd)
13:00 uur: Oefenen op latex
15:30 uur: Browmapping
17:00 uur: Marketingtips
17:30 uur: Einde dag 2

DAG 3

BASISOPLEIDING

09:30 uur: Zelf model behandelen
12:00 uur: Lunch (wordt verzorgd)
13:00 uur: Zelf model behandelen
17:30 uur: Certificaat
18:00 uur: Lekker naar huis!

DAG 4

BASISOPLEIDING

6-8 weken later: Nabehandeling (middag) model dag 3

BASISOPLEIDING POWDERBROWS KALENDER

TITAN PMU MACHINE

Het is een rotary toestel en is speciaal ontworpen voor high-end professionals en klanten. Dat wil ookzeggen dat deze gebruik maakt van universele naalden. Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor ongeëvenaarde precisie. Het toestel produceert minimaal geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat je ongestoord kunt werken. Bovendien is het nagenoeg trillingsvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert.

Dit toestel wordt ook in de salon gebruikt. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. 

FOCUS ON THE STEP IN FRONT OF YOU, NOT THE WHOLE STAIRCASE

FAQ

Heb ik een diploma schoonheidsspecialiste nodig?

Voor de basisopleiding heb je geen diploma voor schoonheidsspecialiste nodig. Je kan deze opleiding volgen zonder ervaring in het beauty vak. Ben je al actief in het vak dan is de masterclass iets voor jou!

Ontvang ik een certificaat?

Na het afronden van de driedaagse opleiding ontvang je een gepersonaliseerd certificaat

Is een PMU toestel inbegrepen?

PMU toestel is niet in begrepen. De toestellen die wij adviseren kan je via ons aankopen. Wanneer je de toestellen via ons koopt krijg je 10% korting. Deze korting is reeds in de prijs op de website verwerkt.

Informatie na inschrijving opleiding (betaling en overig)

Nadat je inschrijving en betaling gedaan is, ontvang je een e-mail waarin je de factuur kan vinden. De resterende facturen (aantal n.t.b.) ontvang je per e-mail en dient twee weken voordat de opleiding plaatsvindt, voldaan te zijn.

Na enkele dagen na je inschrijving ontvang je via WhatsApp belangrijke info over je model en overige zaken.