Correctie permanente make-up

Heb je elders permanente make-up laten zetten en ben je daar niet tevreden over? Zijn ze grijs/blauw of zelfs een beetje paars? In de meeste gevallen is er nog een oplossing! Hieronder lees je daar meer over.

Wanneer is een correctie wel mogelijk?

Is de permanente make-up grijs/blauw/paars en voelt de huid niet stug en dik aan, dan kan er doormiddel van de juiste pigmenten een correctie behandeling toegepast worden.

Als de vorm goed en gelijk is, dan kan het zonder laseren gecorrigeerd worden. Als de vorm asymmetrisch is, dan is laseren noodzakelijk.

Wanneer is een correctie niet mogelijk?

Als de huid – waar de permanente make-up zit – stug en dik (karton achtig) aanvoelt, dan houdt het in dat er veel littekenweefsel is. Een correctie is dan, zelfs met laseren geen optie. Laseren zal het pigment weg kunnen halen, maar het nieuwe pigment zal niet goed en mooi pakken.

Woon je in of in de buurt van Purmerend, dan is het goed om langs te komen zodat er goed gekeken kan worden of een correctie voldoende is om er mooie permanente make-up van te maken of dat de permanente make-up eerst gelaserd dient te worden. De salon is alleen op afspraak geopend.

Woon je niet in de buurt dan kan je een foto/video e-mailen of Whatsappen naar 0683173188 of info@annastroeven.nl voor een persoonlijk advies.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand wordt er een plan van aanpak besproken. Bij een correctie behandeling betaal je altijd het tarief van wanneer je geen permanente make-up hebt. Dat zijn twee behandelingen. In sommige gevallen is er nog een extra sessie binnen de 6-8 weken nodig. De kosten hiervan kan je terugvinden op de tarievenpagina.

Kan ik de kleur van mijn permanente make-up uitkiezen?

Bij een correctie behandeling is het niet direct mogelijk om de exacte kleur uit te kiezen. Dit heeft te maken met de oude permanente make-up die geplaatst is. De bedoeling is om eerst de oude permanente make-up eerst de juiste kleur te geven, waarop verder gewerkt kan worden. Na de correctie behandeling zal de permanente make-up altijd wat lichter genezen. Als de permanente make-up gecorrigeerd is, heb je wel meer mogelijkheden. Dan is het bijvoorbeeld (in veel gevallen) weer mogelijk om de permanente make-up wat donkerder te maken.