Academy

Inclusief

Starterskit van DMT beauty twv € 545,-
Uitgebreid theorieboek 
Lunch (dag 1 t/m 3)
Support na afronden opleiding
Certificaat

Exclusief

Toestel*
Model dag 3 (in de middag) zelf regelen

*Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel van een ander merk aan te schaffen. Hierover kan je tijdens de opleiding advies vragen.

BASISOPLEIDING

LIPPIGMENTATIE

Ontdek de wereld van lippigmentatie en word een pro in permanente lipmake-up! Ik sta klaar om je door dit spannende avontuur te leiden.

Tijdens de opleiding wordt de theorie, inclusief de belangrijkste basisprincipes en de strikte regels van de GGD doorgenomen. Ook ga je aan de slag met lipmapping, de techniek waarmee je de perfecte lipvorm en symmetrie voor je klanten kunt creëren.

Om alvast praktijkervaring op te doen, ga je onder mijn toezicht behandelingen uitvoeren. Ik geef je advies en tips om ervoor te zorgen dat je de juiste skills en technieken onder de knie krijgt. En vergeet niet, we plannen een terugkomdag 6-8 weken later om het model van dag drie nog eens te behandelen.

Je ontvangt een toffe starterskit van DMT Beauty ter waarde van €545, boordevol pigmenten, microbrushes, lipmapdraad en meer. Zo kun je direct aan de slag na het afronden van de opleiding.

Dus, als je klaar bent om je passie voor permanente make-up te volgen en een bloeiende carrière als lippigmentatie-specialist te starten, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan onze inspirerende opleiding. Ervaring in de beautysector is niet vereist, enkel de motivatie om te leren en te groeien. Samen kunnen we jouw dromen waarmaken als toonaangevende PMU-expert!.

€ 2500 excl. BTW

€ 3025 incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
Aanbetaling van de opleiding is €400 incl. btw

Dagschema
LIPPIGMENTATIE opleiding

BASISOPLEIDING

DAG 1

09:30 tot 17:30 uur
Theorie | De Huid | GGD en meer
Full lips techniek
Demonstratie door Anna
De perfecte foto’s leren maken

09:30 tot 17:30 uur
Kleurenleer
Oefenen op latex
Lipmapping
Marketing tips

BASISOPLEIDING

DAG 2

BASISOPLEIDING

DAG 3

09:30 tot 17:30 uur
Oefenen op latex
Intake gesprek oefenen
Zelf een model behandelen
Certificaat in ontvangst nemen

6-8 weken later
Nabehandeling (in de middag) model dag 3

BASISOPLEIDING

DAG 4

BASISOPLEIDING LIPPIGMENTATIE

KALENDER

BASISOPLEIDING LIPPIGMENTATIE

INVESTERING

Binnen een maand heb je de investering van de basisopleiding terugverdiend.

In deze berekening hebben wij aangenomen dat een startende PMU-artiest €275 vraagt voor nieuwe klanten.
Een startende PMU-artiest is gemiddeld 3 uur bezig met een lippigmentatie behandeling. Uiteindelijk zal dit binnen een 1 tot 1,5 uur zijn.

 

TITAN PMU MACHINE

Het is een rotary toestel en is speciaal ontworpen voor high-end professionals en klanten. Dat wil ookzeggen dat deze gebruik maakt van universele naalden. Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor ongeëvenaarde precisie. Het toestel produceert minimaal geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat je ongestoord kunt werken. Bovendien is het nagenoeg trillingsvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert.

Dit toestel wordt ook in de salon gebruikt. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. 

Prijzen
Handstuk €950
Powersupply: €250
Combi deal: €1100

FOCUS ON THE STEP IN FRONT OF YOU,
NOT THE WHOLE STAIRCASE

FAQ

Heb ik een diploma schoonheidsspecialiste nodig?

Voor de basisopleiding heb je geen diploma voor schoonheidsspecialiste nodig. Je kan deze opleiding volgen zonder ervaring in het beauty vak. Ben je al actief in het vak dan is de masterclass iets voor jou!

Ontvang ik een certificaat?

Na het afronden van de driedaagse opleiding ontvang je een gepersonaliseerd certificaat

Is een PMU toestel inbegrepen?

Toestel is niet inbegrepen. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. Wanneer je de toestellen via ons koopt krijg je 10% korting. Deze korting is reeds in de prijs op de website verwerkt.

Informatie na inschrijving opleiding (betaling en overig)

Nadat je inschrijving en betaling gedaan is, ontvang je een e-mail waarin je de factuur kan vinden. De resterende facturen (aantal n.t.b.) ontvang je per e-mail en dient twee weken voordat de opleiding plaatsvindt, voldaan te zijn.

Na enkele dagen na je inschrijving ontvang je via WhatsApp belangrijke info over je model en overige zaken.