Eyeliner

De eyeliner zorgt voor meer expressie in je ogen. De eyeliner is mooi en heel belangrijk; tijdloos. Een eyeliner lukt niet altijd iedereen om te tekenen, dus hoe fijn als je dit niet meer hoeft te doen?!

De eyeliner is ten opzichte van de deepliner meer zichtbaar. De eyeliner wordt tussen de wimpers en daarboven gezet. De deepliner wordt alleen tussen de wimpers gezet. 

De eyeliner kan je uitbreiden met een wing. 

SHADOW EYELINER

Bij een shadow eyeliner wordt de eyeliner uitgebreid met een wing en schaduw

Geen struggles meer om een recht en symmetrisch lijntje te tekenen

Veelgestelde vragen

Wat betekent semi-permanente make-up?

Semi betekent tijdelijk. De kleur en vorm van semi permanente make-up zal niet langer dan 2 jaar in de blijven zitten. Het vervaagd (soms verdwijnt) meestal na 1,5 jaar. Dit hangt er vanaf hoe snel de huid zich vernieuwd. Bij jonge mensen en mensen met eczeem of psoriasis is dit meestal sneller dan bij oudere mensen.

Hoe verloopt het genezingsproces van de eyeliner?

Het kan 1-3 dagen gevoelig aanvoelen. In de meeste gevallen is het na een dag weg, mits je heel gevoelig gereageerd hebt.

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: lichte kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste behandeling: 30% zichtbaar resultaat
Na de nabehandeling: 70% zichtbaar resultaat

Hoe lang blijft een eyeliner zichtbaar?

Het verschilt per persoon en is van een aantal factoren afhankelijk; type huid, gevoeligheid tijdens de behandeling, een lichte pigment kleur kiest, heel erg blond bent, ooit permanente make-up hebt gehad en hoe je het verzorgt (ook in de zon).

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Wat is het voor- en nazorgadvies?

Voor de behandeling

 • Gebruik min. 24 uur van te voren geen aspirine, aspirine-bevattende medicijnen, ibuprofen of andere bloedverdunnende medicijnen . Geen enkele medicatie mag ooit worden stopgezet zonder eerst uw arts te raadplegen.
 • Gebruik minimaal 24 uur van te voren geen drugs, alcohol, koffie, thee of andere cafeïne gerelateerde middelen
 • Twee weken van te voren geen wimperextensions dragen;
 • Tijdens de behandeling geen mascara dragen;
 • Tijdens de behandeling geen lenzen dragen.

Na de behandeling

 • De eerste 48 uur geen lenzen dragen. Let op: gebruik alleen steriel water, geen zoutoplossing;
 • Houd het gepigmenteerde gebied de eerste drie dagen droog, liefst 5;
 • Trek de korstjes er niet af;
 • De (semi) permanente make-up kan een beetje geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen. Maak je geen zorgen, dit hoort bij het genezingsproces;
 • Een week géén oogcrème op de ogen, rondom mag wel;
 • Jeuk op het behandelde gebied is normaal. Dit komt omdat de huid aan het genezen is. Krab de korstjes er absoluut niet vanaf, anders kan de kleur ongelijkmatig genezen en loop je risico op littekens en infectie;
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50;
 • Twee weken geen (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden;
 • Twee weken de wimpers niet laten verven of krullen;
 • Twee weken geen wimperextension plaatsen;
 • Vermijd sporten de eerste 5 dagen, door het zweten openen je poriën en het zweet wat vrijkomt verhindert het genezingsproces.
Heb je elders (semi) permanente make-up laten plaatsen en wil je dit bijwerken?

Als je elders permanente make-up hebt laten plaatsen dan kan je niet direct online een afspraak boeken. Stuur via  Whatsapp 0683173188 of via email info@annastroeven.nl een duidelijke foto (in daglicht) van je huidige permanente make-up zodat het beoordeeld kan worden. In sommige gevallen is een touch-up niet mogelijk. Lees hier meer over op de pagina correctie permanente make-up

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de eerste afspraak nemen we al jouw wensen door en wordt je geadviseerd. Daarna gaan we de juiste kleur en vorm bepalen. Als jij de eyeliner vorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Plan genoeg tijd in voor de afspraak zodat je niet met een gehaast gevoel ligt. De eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur. Als we klaar zijn, dan plannen we de nabehandeling in. Dit is 6-8 weken later. Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Moet ik mijn (semi) permanente make-up beschermen in de zon?

Als je met de (semi) permanente make-up in de zon of onder de zonnebank gaat, dan is het zeer aan te raden dat je het insmeert met een SPF 50. Als je langer in de zon ligt, dan is het goed dat je het om de 2 uur insmeert. Een favoriet is de Mesoestetic Mesoprotech Repairing Stick. Doordat het een stick is, is deze makkelijk mee te nemen en fijn om aan te brengen.

Zijn de pigmenten REACH goedgekeurd en worden ze niet oranje?

Wij maken gebruik van organische pigmenten. Hierdoor geneest het niet warm en wordt het na langere tijd niet oranje. Dmtbeauty pigmenten zijn Europees REACH goedgekeurd, voldoen aan de hoogste normen en worden geproduceerd door de erkende Duitse leverancier LaBina®. Dat houdt in dat de pigmenten géén isopropyl alcohol, green7 CI 74260 of blue15 CI 74160 bevatten.