Inclusief

Uitgebreid theorieboek master versie
Kleurenleer
Oefenen op latex
Foto’s maken en leren bewerken
Lunch
Demo behandeling door Anna
Zelf model behandelen
Support na afronden opleiding
Certificaat

Exclusief

Toestel*
Model zelf regelen

*Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen.

MASTERCLASS

LIPPIGMENTATIE

Mijn masterclass is speciaal ontworpen voor degenen die al werkzaam zijn als PMU-specialisten. Tijdens de masterclass verfijnen wij jouw vaardigheden (waar loop jij tegenaan etc.) en vertel ik je de ins en outs hoe je prachtige lippigmentatie kan toepassen, die mooi en op de juiste manier genezen. Heb jij nog geen ervaring met lippigmentatie, maar voer je wel al andere PMU behandelingen uit? Dan is deze masterclass ook geschikt voor jou!

€ 950 excl. BTW

€ 1149,50 incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
Aanbetaling van de opleiding is €400 incl. btw

MASTERCLASS LIPPIGMENTATIE

JOUW PMU-VAARDIGHEDEN NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN

MASTERCLASS LIPPIGMENTATIE

KALENDER

TITAN PMU MACHINE

Het is een rotary toestel en is speciaal ontworpen voor high-end professionals en klanten. Dat wil ookzeggen dat deze gebruik maakt van universele naalden. Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor ongeëvenaarde precisie. Het toestel produceert minimaal geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat je ongestoord kunt werken. Bovendien is het nagenoeg trillingsvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert.

Dit toestel wordt ook in de salon gebruikt. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. 

Prijzen
Handstuk €950
Powersupply: €250
Combi deal: €1100

FOCUS ON THE STEP IN FRONT OF YOU, NOT THE WHOLE STAIRCASE

FAQ

Heb ik een diploma schoonheidsspecialiste nodig?

Voor de masterclass heb je geen diploma voor schoonheidsspecialiste nodig. Wel dien je minimaal 6 maanden actief te zijn als permanente make-up specialiste. Ben je dat niet? Dan raden wij aan om eerst de basisopleiding te volgen. 

Ontvang ik een certificaat?

Na het afronden van de 1:1 masterclass ontvang je een certificaat 

Is een PMU toestel inbegrepen?

Toestel is niet inbegrepen. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. Wanneer je de toestellen via ons koopt krijg je 10% korting. Deze korting is reeds in de prijs op de website verwerkt.

Ontvang je bij de masterclass een starterskit?

De masterclass is exclusief starterskit. Voor gevorderde PMU specialisten zijn hier verschillende opties voor. Indien gewenst kan dit aangeschaft worden. 

Informatie na inschrijving opleiding (betaling en overig)

Nadat je inschrijving en betaling gedaan is, ontvang je een e-mail waarin je de factuur kan vinden. De resterende facturen (aantal n.t.b.) ontvang je per e-mail en dient twee weken voordat de opleiding plaatsvindt, voldaan te zijn.

Na enkele dagen na je inschrijving ontvang je via WhatsApp belangrijke info over je model en overige zaken.