Academy

Inclusief

Starterskit van DMT beauty twv € 545,-
Uitgebreid theorieboek 
Lunch (dag 1 t/m 3)
Support na afronden opleiding
Certificaat

Exclusief

Toestel*
Model dag 3 (in de middag) zelf regelen

*Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel van een ander merk aan te schaffen. Hierover kan je tijdens de opleiding advies vragen.

BASISOPLEIDING

POWDERBROWS

Ben je geïnteresseerd in het leren van permanente make-up, specifiek gericht op de populaire techniek van powderbrows? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een ervaren trainer en expert in powderbrows.

Tijdens de opleiding zullen we de theoretische aspecten doornemen, zoals de basisprincipes van permanente make-up en de regels en richtlijnen van de GGD. Daarnaast leer je ook de techniek van browmapping, waarmee je de perfecte vorm en symmetrie voor de wenkbrauwen van je klanten kunt bepalen.

Naast dat is praktijkervaring ook een onderdeel. Onder mijn toezicht zul je tijdens de opleiding maar liefst twee behandeling uitvoeren, waarbij je de geleerde technieken in de praktijk brengt. Ik zal je begeleiden en feedback geven om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken en vaardigheden ontwikkelt. Het model die wij op dag drie in de middag uitvoeren, behandelen wij nogmaals tijdens een terugkomdag 6-8 weken later. 

Je krijgt een starterskit van DMT beauty (t.w.v. €545) erbij. Hierin zit o.a. meerdere pigmenten, mircobrusjes, browmapdraad en nog zoveel meer 😉 Dat houdt in dat je direct aan de slag kan na het afronden van de opleiding. 

Dus, als je klaar bent om je passie voor permanente make-up te volgen en een nieuwe carrière te beginnen, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn basisopleiding. Je hebt geen ervaring in de beautysector nodig, alleen de wil om te leren en te groeien. Ik kijk ernaar uit om je te helpen je dromen waar te maken als PMU-specialist!

€ 2500 excl. BTW

€ 3025 incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
Aanbetaling van de opleiding is €400 incl. btw

Dagschema
POWDERBROWS opleiding

BASISOPLEIDING

DAG 1

09:30 tot 17:30 uur
Theorie | de huid | GGD en meer
Powderbrow techniek
Demonstratie door Anna
Browmapping

09:30 tot 17:30 uur
Kleurenleer
Oefenen op latex
Browmapping
Marketingtips

BASISOPLEIDING

DAG 2

BASISOPLEIDING

DAG 3

09:30 tot 17:30 uur
Zelf twee model behandelen
Intake gesprekken oefenen
De perfecte foto’s leren maken
Certificaat in ontvangst nemen

6-8 weken later
Nabehandeling uitvoeren bij één model van dag 3
Dag en tijd n.t.b.

BASISOPLEIDING

DAG 4

BASISOPLEIDING POWDERBROWS

KALENDER

BASISOPLEIDING POWDERBROWS

INVESTERING

Binnen een maand heb je de investering van de basisopleiding terugverdiend.

In deze berekening hebben wij aangenomen dat een startende PMU-artiest €250 vraagt voor nieuwe klanten.
Een startende PMU-artiest is gemiddeld 4 uur bezig met een lippigmentatie behandeling. Uiteindelijk zal dit binnen een 2 uur zijn.

 

TITAN PMU MACHINE

Het is een rotary toestel en is speciaal ontworpen voor high-end professionals en klanten. Dat wil ookzeggen dat deze gebruik maakt van universele naalden. Met een slaglengte van 3,2 mm staat deze garant voor ongeëvenaarde precisie. Het toestel produceert minimaal geluid, zelfs bij maximale kracht, zodat je ongestoord kunt werken. Bovendien is het nagenoeg trillingsvrij, wat nauwkeurige en consistente resultaten garandeert.

Dit toestel wordt ook in de salon gebruikt. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. 

Prijzen
Handstuk €950
Powersupply: €250
Combi deal: €1100

FOCUS ON THE STEP IN FRONT OF YOU,
NOT THE WHOLE STAIRCASE

FAQ

Heb ik een diploma schoonheidsspecialiste nodig?

Voor de basisopleiding heb je geen diploma voor schoonheidsspecialiste nodig. Je kan deze opleiding volgen zonder ervaring in het beauty vak. Ben je al actief in het vak dan is de masterclass iets voor jou!

Ontvang ik een certificaat?

Na het afronden van de driedaagse opleiding ontvang je een gepersonaliseerd certificaat

Is een PMU toestel inbegrepen?

Toestel is niet inbegrepen. Je kan deze direct bestellen of eerst uitproberen tijdens de opleiding en daarna bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een toestel aan te schaffen. Wanneer je de toestellen via ons koopt krijg je 10% korting. Deze korting is reeds in de prijs op de website verwerkt.

Informatie na inschrijving opleiding (betaling en overig)

Nadat je inschrijving en betaling gedaan is, ontvang je een e-mail waarin je de factuur kan vinden. De resterende facturen (aantal n.t.b.) ontvang je per e-mail en dient twee weken voordat de opleiding plaatsvindt, voldaan te zijn.

Na enkele dagen na je inschrijving ontvang je via WhatsApp belangrijke info over je model en overige zaken.